Professionelle samtaler

Få et skræddersyet samtaleforløb, som er designet til dig, der ønsker en målrettet udvikling til at løse ledelsesmæssige og personlige udfordringer i dagligdagen.

Udvikling af dig og virksomheden

Få et individuelt samtaleforløb, der har dig i centrum

Et professionelt samtaleforløb sætter fokus på både det strategiske og personlige lederskab. Resultatet er et kompetenceløft til dig som leder og mere effektivitet i organisationen.

At skabe resultater kræver både menneskelig indsigt og god forretningsforståelse. Samtidig sker udvikling hurtigere, når den sker i samspil med dagligdagen. Et samtaleforløb vil derfor have fokus på din virksomhed, din situation, din personlige lederstil og udviklingspunkter, så du bliver i stand til at skabe unikke  forretningsmæssige resultater.

Hvorfor? Fordi undersøgelser ganske enkelt understøtter, at god ledelse påvirker bundlinjen positivt.

De fleste ledere står overfor komplicerede problemstillinger, som kræver mange kompetencer og ekspertviden fra den professionelle samtalepartner. Jeg har igennem min karriere opbygget et solidt fundament indenfor forretningsudvikling, lederudvikling og personlig udvikling, som understøtter lederens udvikling i samtaleforløbet.

Sammen planlægger vi et forløb, som understøtter dit fulde potentiale. Et forløb består som minimum af 5 samtaler, da vi arbejder med det, der skaber udvikling, forandring og varige resultater. Inden første samtale vil du udfylde en profil fra Management Drive, som giver dig et unikt indblik i din indre motivation og styrker.

Ønsker du at udvikle dig og optimere din gennemslagskraft som leder?

Professionelle samtaler giver indsigt i, hvordan du kan udvikle dig som leder, tilpasse dig de foranderlige krav, der stilles og øge effektiviteten i hverdagen. Forløbet udfolder lederskabets fulde potentiale og giver læring og indsigt i, hvordan du kan sætte rammerne for både din egen og dine medarbejderes udvikling, kultivere din indre motivation og skabe resultater på et helt nyt niveau.

Book 1/2 times
gratis samtale.

Det kræver tillid at lukke et andet menneske ind i dit liv og i virksomheden. Det kræver mod at være ærlig om de udfordringer der er. Derfor er det altid muligt at få en indledende samtale, hvor du kan mærke relationen og vurdere om det er muligt at samarbejde. Det er din fremtid vi taler om, så benyt endelig muligheden for at få indsigt.