Mere end 25 års erfaring som Erhvervspsykolog

Jeg har viet mit arbejdsliv til at hjælpe ledere med deres udfordringer og skabe gedigne resultater og effekt hos de mennesker og virksomheder, jeg samarbejder med.

Udvikling i centrum

Min passion er at skabe effektive og varige resultater

Mit navn er Annemette Hylgaard, og jeg har arbejdet med udvikling af ledere på alle niveauer i mere end 25 år. Gennem mit arbejdsliv har jeg oparbejdet en solid viden om de udfordringer, god ledelse er oppe mod i dagligheden. Jeg har erfaring fra både store og små virksomheder og organisationer i Danmark og internationalt samt mange typer af offentlige organisationer. Jeg ved derfor, hvad der skal til på både det personlige og det ledelsesmæssige plan for at skabe bedre resultater.

Mit kendetegn er, at jeg er meget tæt på de organisationer jeg arbejder med og sætter mig grundigt ind i deres forretning. Det gælder både ved udvikling af den enkelte leder og i teamudvikling, da det kun er muligt at være en god udviklings-partner, hvis du kender ”virkeligheden indefra”.

Med tanke på al den tid vi bruger på arbejdspladsen, er jeg særligt optaget af, hvordan vi kan skabe bedre arbejdspladser og dermed et bedre arbejdsliv, hvor du er motiveret, glad og energifyldt, når du er der, og når du går hjem igen. For mig er ledelse omdrejningspunktet for dette. Det er det element, som samler alle de andre. Derfor ligger ledelse, og hvordan den foldes ud, mig uendelig meget på sinde.

Som erhvervspsykolog er jeg én af de allerbedste til at kombinere udvikling af forretning, ledere og organisationer. Jeg hjælper ledere med at skabe positive bundlinjer i virksomheden.

Book 1/2 times
gratis samtale.

Det kræver tillid at lukke et andet menneske ind i dit liv og i virksomheden. Det kræver mod at være ærlig om de udfordringer der er. Derfor er det altid muligt at få en indledende samtale, hvor du kan mærke relationen og vurdere om det er muligt at samarbejde. Det er din fremtid vi taler om, så benyt endelig muligheden for at få indsigt.