Teamudvikling

Teamudvikling er en kontinuerlig proces. Kravene til produktivitet og performance øges hele tiden, hvilket gør det helt centralt, at teamet er i stand til at samarbejde

Et udviklingsforløb hjælper teamet til at skabe en fælles forståelse af deres situation og de krav, der stilles til dem. At skabe ekstraordinære resultater sammen, kræver en fælles forpligtelse samt ansvarlighed og fælles ‘spilleregler’, som skaber grobund for den adfærd, der skal skabe resultater og udvikling.

Jeg hjælper ledelsesteams til at skabe de ekstraordinære resultater, der kræves i dag. Udvikling opnår størst forankring, når den sker i samspil med dagligdagen. Derfor tages der altid udgangspunkt i den konkrete situation og behov, når det fulde potentiale i teamet skal udvikles.

Et udviklingsforløb hjælper lederteamet med at se situationen fra samme perspektiv og tydeliggøre de fælles opgaver og prioriteter – og til at se, hvad der ikke er fælles. Et forløb hjælper jer med at optimere teamets arbejdsformer, struktur, møder og kultur. Et forløb styrker den fælles forpligtelse og effekten ud i organisationen. Og et forløb kan være med til at styrke den interne kommunikation og skabe et bedre arbejdsklima med gensidig tillid og respekt. 

Samtidig er det nødvendigt for ethvert team at kunne håndtere uenigheder eller konflikter. Det er i uenigheden, at dynamikken opstår, og nye løsningsmuligheder ser dagens lys. Forskning viser, at gode og tillidsfulde relationer i teamet er afgørende for at skabe ekstraordinære resultater.

Teamudvikling er en konstant proces, og det kræver opmærksomhed at holde fokus. For at fastholde dette fokus bruges Management Drive til at måle udviklingen i samarbejdet og resultaterne.

Vi skaber bedre ledelse

Mine services

Udforsk muligheder for at få hjælp til at skabe unikke ledelsesresultater og få effekt på bundlinjen hurtigt og målrettet.

Samtaler

Få et skræddersyet samtaleforløb, som er designet til dig, der ønsker en målrettet udvikling til at løse komplicerede problemstillinger i dagligdagen.

Teamudvikling

Jeg hjælper ledelsesteams til at skabe de ekstraordinære resultater, der kræves i dag. Sammen udvikler vi High Performance Teams, der øger konkurrenceevnen.

Assessment

Din lederstil er tæt forbundet med din indre motivation. Ved at stille skarpt på de indre drivere, er det muligt at udfolde det fulde potentiale på en konstruktiv måde.

Book 1/2 times
gratis samtale.

Det kræver tillid at lukke et andet menneske ind i dit liv og i virksomheden. Det kræver mod at være ærlig om de udfordringer der er. Derfor er det altid muligt at få en indledende samtale, hvor du kan mærke relationen og vurdere om det er muligt at samarbejde. Det er din fremtid vi taler om, så benyt endelig muligheden for at få indsigt.